Szolgáltatásaink: céges vagy magán rendezvények, esküvők zene szolgáltatása, lebonyolítása, csapatépítő játékok megszervezése, lebonyolítás, hangosítás illetve technikai eszközök bérlése.

A játékok és szolgáltatások összeállításánál maximálisan szem előtt tartottuk a potenciális ügyfélkör és a megbízók érdekeit. Programjainknál fontos szempont a csoport egység összekovácsolása, a csoport kommunikáció erősítése, a figyelem és a szórakoztatás minél hosszabb időn keresztüli fenntartása.

Erre garanciát jelent a feladaton dolgozó kollégák helyzet megoldó képessége, profizmusa és a munkájuk iránt érzett elhivatottságuk.

Cégünk mottója: ,,A jó játék és a rossz játék között nincs különbség, csak a benyomás!”

Kollégáinkkal a célkitűzésünk, hogy a Velünk töltött idő hasznos, tartalmas és emlékezetes legyen.

 

Programjaink:

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK

csapatépítő tréning

 

Tedd próbára magad!

Időtartam: 1-2 óra
Javasolt létszám: 20-120 fő

Játék célja:

Kommunikáció erősítése szinteken belül és között, illetve a gyorsabb gondolkodás és az ügyesebb kézhasználat. Különböző típusú, rövid időtartamú játékainkat a műsorvezető moderálja adott szabályok szerint.

 

szerepjáték

 

Felcserélt szerepek

Időtartam: 1-2 óra
Javasolt létszám: 10-100 fő

Játék alapelve:

A nemek közötti konfliktus helyzetekből adódott a játékunk alapötlete. A játék neve is sugallja a játék célját, miszerint a férfi női sztereotípiákat megcáfoljuk.

 

retro kvíz

 

Retro zene kvíz vagy modern zenei kvíz

Időtartam: 1-2 óra
Javasolt létszám: 20-120 fő

Játék célja:

Az alap zenei ismereteket felhasználva egy szórakoztató játék, ami azon kívül, hogy a csapatokat bevonja, azaz teljes oda figyelésre és együtt dolgozásra készteti őket, egy bizonyos idő elteltével rablás lehetőséget is adva pontgyűjtés célzattal, akár 1-2 óráig is lekötheti a társaságot.

 

További játékaink hasonló időtartammal és paraméterekkel:

  • Activity
  • Ki vagyok én?
  • Írd meg a saját történeted!

A fenti játékok időtartama az a megrendelő igényét figyelembe véve alakul, létszám függő.
A fent említett játékok kombinálhatóak egyedi ár képzés mellett!

KARAOKE + DISCO CSOMAGOK

karaoke

 

KARAOKE VERSENY

A csapat fejlesztő tréning részeként vagy önálló estként is kedvelt, 1-2 órás tevékenység. A csapatok a csapatkapitányon keresztül kiválasztanak egy mindenki által ismert és tudásuknak megfelelő dalt, amihez mi párosítunk egy általunk választott kötelezőt. A két dal után a többi csapat a saját csapatkapitányukon keresztül értékelnek és pontoznak.

 

 

dj facess

 

KARAOKE-DISZKÓ, Karaoke versennyel

Céges, baráti, iskolai rendezvények és esküvők kedvelt esti műsorszáma. Egy zenei időutazás, amely személyre szabható. Az est a retróból indul, majd felcsendülnek napjaink slágerei és klubhimnuszai is.

 

diszkó

 

DISZKÓ

Létszám függő az ár és a technika (nem mindegy, hogy 60 vagy 600 fő). Jelenleg Magyarországon fellelhető legmodernebb technika felsorakoztatása a rendezvényen igény szerint.

Zenei anyagunk, amit az est folyamán bemutatunk figyelembe véve a vendégek összetételét, nemzetiségét illetve a buli jellegét (retro, mai sláger parti, rock vagy tematikus gengszter parti, 80-as 90-es évek slágerei) 6 óra időtartamban. Hosszabbítás megegyezés alapján.

 

ESKÜVŐ/LAKODALOM CSOMAGOK

A csomagok kialakításánál figyelembe vettük a szolgáltatási paletta szélességét és az eddigi tapasztalatainkat.

wedding

 

Bronz

Kis létszámú esküvők (20-25 fő) vagy zenekaros lakodalmak, ahol a zenekar vagy más zenei produkció és vőfély kiegészítéseként vesz részt az este folyamán a DJ.

 

esküvő

 

Ezüst

Kisebb költségvetésű esküvők kedvelt csomagja, akár különböző stílusú zenekarral kiegészülve. Minimális műsorvezetés.

 

esküvőszervezés

 

Arany

A csomag tartalma: 100-400 főig hang és fénytechnika, a kinti vendégváró rész, a külső ceremónia (polgári, egyházi esküvő) hangosítása, ceremónia mester feladatok, 2 fő technikai személyzet és az egyeztetett stílust magába foglaló esti szórakoztatás.

Nagy költségvetésű lagzik kedvelt csomagja, ahol a technikai igény is lehet maga a "csillagos ég" valamint egy komplex szórakoztatás, ami délután 4 órától másnap hajnalig tart.

 

ceremóniamester

 

CEREMÓNIA MESTER, MŰSORVEZETŐ

A csomag tartalma: A ceremóniamester modern világunkhoz formálódott, igazodik a városi környezethez és elvárásokhoz. Öltözéke elegáns, alkalomhoz illő, öltönyben jelenik meg. Nem mond verset, rigmusokat, előtérbe helyezi a násznép tájékoztatását, mozgatását és szórakoztatását a sok vers és népszokás helyett. A ceremóniamester feladata, hogy megfelelően kommunikálja, levezényelje a soron következő programokat, irányítsa a násznépet és lereagálja az esetlegesen nem várt eseményeket.

A ceremóniamester feladatköre: biztosítani a vendégek felhőtlen szórakozását. Gondoskodnia kell arról, hogy minden gördülékenyen menjen, együtt kell működnie a felszolgálókkal, a zenekarral, fotóssal, videóssal.

A munka időtartama a megegyezés szerint, az első vendég érkezésétől éjjel 1 óráig.

 

TECHNIKAI ESZKÖZBÉRLÉS
(SZAKKÉPZETT TECHNIKUSSAL)

fénytechnika

 

  • Hangtechnika
  • DJ technika
  • Fény és látvány technika
  • (Led fal, vászon, projektor)
  • Karaoke technika
  • Konferencia technika

 

Referencia munkák megtekinthetőek a honlapunkon.

 

Amennyiben több szolgáltatáscsomag kerül megrendelésre, kedvezményes csomagot tudunk összeállítani tisztelt megrendelőink részére.

Várjuk megtisztelő ajánlatkérésüket.

Tisztelettel:

Kiss Ottó Csaba
ügyvezető

 

PROGRAM AJÁNLAT 2024

Ajánlatunk letölthető pdf formátumban:

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Elérhetőség:

8600 Siófok,
Tanácsház u. 6. 4/16.

Mobil: +36 30 914 92 89

Email: brooklynprodukcio@gmail.com
Website: www.brooklyn.hu

Technika:

Teljes hang-, fény-, színpadtechnikát és egyéb látványos kiegészítő programokat (fedett színpadot, tűzijátékot, karaoke show-t, lézer show-t) tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Rendezvények, koncertek magas színvonalú hangosítását vállaljuk klubhelységtől a sportcsarnok méretig.
24.000 Watt teljesítményig saját hangtechnikai eszközparkkal rendelkezünk.