PROGRAM AJÁNLAT 2018 / Áraink

 

Ajánlatunk letölthető pdf formátumban:

 

Szolgáltatásaink: céges vagy magán rendezvények, esküvők zene szolgáltatása, lebonyolítása, csapatépítő játékok megszervezése, lebonyolítás, hangosítás illetve technikai eszközök bérlése.

A játékok és szolgáltatások összeállításánál maximálisan szem előtt tartottuk a potenciális ügyfélkör és a megbízók érdekeit. Programjainknál fontos szempont a csoport egység összekovácsolása, a csoport kommunikáció erősítése, a figyelem és a szórakoztatás minél hosszabb időn keresztüli fenntartása.

Erre garanciát jelent a feladaton dolgozó kollégák helyzet megoldó képessége, profizmusa és a munkájuk iránt érzett elhivatottságuk.

Programjaink:

I. ZENEI KVÍZ
Ár: 110.000 Ft-tól (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

 • Találd ki!
 • Dúdold el!
 • Mutogasd el!
 • Táncold el!

 

Leírás:
Az alap zenei ismereteket felhasználva egy szórakoztató játék, ami azon kívül, hogy a csapatokat bevonja, azaz teljes oda figyelésre és együtt dolgozásra készteti őket, egy bizonyos idő elteltével rablás lehetőséget is adva pontgyűjtés célzattal, akár 1,5-2 óráig is lekötheti a társaságot.

Technikai igény:
Egy audio eszközt használva a csapat kapitány által kijelölt személynek egy feladatot megmutatunk, amit ő ki kell találjon, el kell dúdoljon, el kell mutogasson és a csapattal együtt el kell táncoljon.

II. 1 PERC ÉS HÍRES LEHETSZ
Ár: 120.000 Ft-tól (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

Leírás: A közismert tv műsor (1 perc és nyersz) alapját szolgáló könyvet felhasználva, napközbeni vagy az esti táncos szórakozás elé vagy a vacsora utáni átmozgató játék, amit akár kombinálni lehet az ültetett kvíz vagy activity játékokkal.

A CÉL: A csoport energizálása, felpezsdítése, az együttműködés erejének demonstrációja, egy kis mulatság és a kommunikáció fontosságának a kihangsúlyozása a vezetői szintek között illetve a feladatok befejezése után kielemezni melyik csapat hol hibázott illetve mi lett volna, ha újra kezdhetnék vagy több időt használhattak volna a feladat végrehajtására. A feladatok többnyire 5 percet vesznek igénybe.

Programon belüli játékok:

 • Találd meg a kincset!
 • Fenék a fenékhez! (újkori kötélhúzó verseny)
 • Léggömb futóverseny
 • Kapd el, amit tudsz! (kreatív célba dobás)
 • Dinamit (lufis összefeszülés)
 • Csoportos fekvőtámasz (human hashtag létrehozása)
 • Lépj rendesen a körbe!
 • Összebogozva (humán gordiuszi csomó létrehozása)
 • Add tovább az életmentőt!
 • Divat verseny
 • Csoportos karaoke éneklése (átvezetés a kvíz játékból a buliba)

 

III. KARAOKE VERSENY
Ár: 120.000 Ft-tól (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

Leírás: A csapat fejlesztő tréning részeként vagy önálló estként is kedvelt, 1-2 órás tevékenység. A csapatok a csapatkapitányon keresztül kiválasztanak egy mindenki által ismert és tudásuknak megfelelő dalt, amihez mi párosítunk egy általunk választott kötelezőt. A két dal után a többi csapat a saját csapatkapitányukon keresztül értékelnek és pontoznak.

Technikai igény: 8 mikrofon, projektor, vászon a fellépők mögött, a fellépők előtt lábnál TV monitor, műsorvezető, technikus, aki a kéréseket begyűjti és kezeli a mikrofonokat és egy, aki a vetítés és a hangtechnikát kezeli.

IV. KARAOKE-DISZKÓ
Ár: 135.000 Ft-tól (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

Leírás: Céges, baráti, iskolai rendezvények és esküvők kedvelt esti műsorszáma. Az est rugalmasan alakítható az igényeket és a hangulatot figyelembe véve.

Technikai igény: Létszám függő hangosítás, akár 8 mikrofon is a karaokéhoz, projektor és vászon illetve TV láb monitornak és a tematikának megfelelő hangulatvilágítás.

V. DISZKÓ
Ár: 120.000 Ft (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

Technikai igény: Létszám függő az ár és a technika (nem mindegy, hogy 60 vagy 600 fő). Jelenleg Magyarországon fellelhető legmodernebb technika felsorakoztatása a rendezvényen igény szerint.

Lehetőségek: Led fal, video mapping, hátulról vetíthető vásznak, robot lámpák, lézer show. Amennyiben igény van rá ez megállapodás tárgyát képezi.

Leírás: Zenei anyagunk, amit az est folyamán bemutatunk figyelembe véve a vendégek összetételét, nemzetiségét illetve a buli jellegét (retro, mai sláger parti, rock vagy tematikus gengszter parti, 80-as 90-es évek slágerei) 6 óra időtartamban. Hosszabbítás megegyezés alapján.

ESKÜVŐ/LAKODALOM CSOMAGOK

A csomagok kialakításánál figyelembe vettük a szolgáltatási paletta szélességét és az eddigi tapasztalatainkat.

Bronz
Ár: 110.000 Ft (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

A csomag tartalma: 1 db DJ, kisebb hangtechnika, minimális fény, 4+1 óra időtartam

Javaslat: Kis létszámú esküvők (20-25 fő) vagy zenekaros lakodalmak, ahol a zenekar vagy más zenei produkció és vőfély kiegészítéseként vesz részt az este folyamán a DJ.

Ezüst
Ár: 150.000 Ft (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

A csomag tartalma: Hosszabb időtartamú zeneszolgáltatás vagy akár önálló este, 80-150 főig hang és fénytechnika, 5+1 óra időtartam. A hosszabbítás külön megegyezés tárgya.

Javaslat: Kisebb költségvetésű esküvők kedvelt csomagja, akár különböző stílusú zenekarral kiegészülve. Minimális műsorvezetés.

Arany
Ár: 200.000 Ft (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

A csomag tartalma: 100-400 főig hang és fénytechnika, a kinti vendégváró rész, a külső ceremónia (polgári, egyházi esküvő) hangosítása, ceremónia mester feladatok, 2 fő technikai személyzet és az egyeztetett stílust magába foglaló esti szórakoztatás.

Javaslat: Nagy költségvetésű lagzik kedvelt csomagja, ahol a technikai igény is lehet maga a "csillagos ég" valamint egy komplex szórakoztatás, ami délután 4 órától másnap hajnalig tart.

CEREMÓNIA MESTER, MŰSORVEZETŐ
Ár: 110.000 Ft (+ÁFA, +úti költség Siófoktól)

A csomag tartalma: A ceremóniamester modern világunkhoz formálódott, igazodik a városi környezethez és elvárásokhoz. Öltözéke elegáns, alkalomhoz illő, öltönyben jelenik meg. Nem mond verset, rigmusokat, előtérbe helyezi a násznép tájékoztatását, mozgatását és szórakoztatását a sok vers és népszokás helyett. A ceremóniamester feladata, hogy megfelelően kommunikálja, levezényelje a soron következő programokat, irányítsa a násznépet és lereagálja az esetlegesen nem várt eseményeket.

A ceremóniamester feladatköre: biztosítani a vendégek felhőtlen szórakozását. Gondoskodnia kell arról, hogy minden gördülékenyen menjen, együtt kell működnie a felszolgálókkal, a zenekarral, fotóssal, videóssal.

Javaslat: A munka időtartama a megegyezés szerint, az első vendég érkezésétől éjjel 1 óráig.

TECHNIKAI ESZKÖZBÉRLÉS
(SZAKKÉPZETT TECHNIKUSSAL)

 • Hangtechnika
 • DJ technika
 • Fény és látvány technika
 • Vetítéstechnika (Led fal, vászon, projektor)
 • Karaoke technika
 • Konferencia technika

 

Referencia munkák megtekinthetőek a honlapunkon. Amennyiben több szolgáltatáscsomag kerül megrendelésre, kedvezményes csomagot tudunk összeállítani tisztelt megrendelőink részére.

Várjuk megtisztelő ajánlatkérésüket.

Tisztelettel:

Kiss Ottó Csaba
ügyvezető

 

Kiemelt Partnereink

Elérhetőség:

8600 Siófok,
Tanácsház u. 6. 4/16.

Mobil: +36 30 914 92 89

Email: brooklynprodukcio@gmail.com
Website: www.brooklyn.hu

Technika:

Teljes hang-, fény-, színpadtechnikát és egyéb látványos kiegészítő programokat (fedett színpadot, tűzijátékot, karaoke show-t, lézer show-t) tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Rendezvények, koncertek magas színvonalú hangosítását vállaljuk klubhelységtől a sportcsarnok méretig.
24.000 Watt teljesítményig saját hangtechnikai eszközparkkal rendelkezünk.