Kreatívitás, rugalmasság, szakmai tapasztalat, referencia, versenyképesség.

Brooklyn Produkció Vetítéstechnika

 

vizuál vizuál vizuál

A megfelelő vetítéstechnika a sötét valamint a világos termeket is egyaránt alkalmas kiszolgálni. Választhatóak kisebb és nagyobb installációs projektorok, amelyek élménnyé tehetik egy rendezvény vizuális jellegét.

Vetítéseink során csak a megrendelő elképzeléseitől függ, hogy mit szeretne megjeleníteni a vásznon. Méretében is lehet eltérő egy vetíteni kívánt kép.

Egy rendezvény alatt nagyon fontos szempont, hogy jó minőségű legyen a vetítés (vetítéstechnika). Erre a célra szolgálnak különböző egységek /videó szétosztó, Vga Splitter,Vga átkapcsoló stb./ . Ezen rendszerek alkalmazásával egyszerűen megoldható, hogy az előadóknak ne keljen a hátuk mögött található vászonra figyelni, hanem egy előttűk elhelyezett csak a számukra látható monitorra, esetleg plazma tv-re. Több esetben előfordul, hogy a konferencia hangulatát emelve az előadót kamerával közvetítjük. Egy ilyen megoldással még a hátul ülők is láthatják az előadó arcát.

Rendezvényekre biztosítunk Notebookokat , melyekről az előadók prezentációja kivetíthető. Legyen szó videó lejátszásról, "PowerPoint" illetve "Keynote" Prezentációról, ígény esetén videókonferenciáról, internetes tartalmak megjelenítéséről. Sok konferencia esetében előnyös, ha nem az előadók töltik be az előadásokat. Ebben az esetben a technikai pultnál, a technikus tölti be az előadást, és megfelelő időben azt láthatóvá teszi.

Presentációs eszközeink nagy segítségnek bizonyulnak az előadások levezetésében. Egy jól összeállított rendszer lehetővé teszi, hogy az előadó ezzel az egyetlen kis eszközzel álljon ki prezentálni. Az eszköz rádió összeköttetésben van a vezérlő pulttal, így az előadó az előadás menete szerint kapcsolhatja előre hátra a slideokat. Nagy előnye egy presenternek, hogy szabadon lehet vele sétálni, valamint ezekben az egységekben egy visszaszámláló is be van építve, így az előadás vége előtt kettő perccel rezeg a kezében (pont mint egy telefon), valamint amikor lejárt az ideje még egy utolsó rezgéssel jelez az elő adónak.

Mikrofonjaink között megtalálható a világ vezető márkái vezetékes-vezetéknélüli kézi, álványos a pulpitusban, ruhára csiptetős illetve fejmikrofonok is. Igény esetén kőrasztal beszélgetésnél egyidőben akár 5-6 mikrofon is használható a színpadon.

Vetítéstechnika területén sok lehetőség van, mely a mai technikák kiaknázását jelenti. Lehetőség van videófalak vagy ledfalak instalálására is.

 

 

 

Kiemelt Partnereink

Elérhetőség:

8600 Siófok,
Tanácsház u. 6. 4/16.

Mobil: +36 30 914 92 89

Email: brooklynprodukcio@gmail.com
Website: www.brooklyn.hu

Technika:

Teljes hang-, fény-, színpadtechnikát és egyéb látványos kiegészítő programokat (fedett színpadot, tűzijátékot, karaoke show-t, lézer show-t) tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Rendezvények, koncertek magas színvonalú hangosítását vállaljuk klubhelységtől a sportcsarnok méretig.
24.000 Watt teljesítményig saját hangtechnikai eszközparkkal rendelkezünk.